Reiseblogg fra Travellerspoint

Saludos de Puntarenas!

sunny 32 °C

Uberegnelige som OTEC Internastional(org. som er ansvarlig her nede) er hadde de byttet vertsfamilien min i Puntarenas to dager før avreise fra San José. I følge min vertsmor, Jeanette, så er dette visstnok en bedre familie, så det får vel gå bra :) Har jo uansett ingen forventninger, så om jeg bor hos den ene eller den andre familien spiller ingen rolle.

I en fin mail fra Luis(min kontakt hos OTEC) står det en nøyaktig beskrivelse på hvordan jeg skal komme meg til Puntarenas og hvor jeg skal gå av bussen for å møte den nye vertsfamilien min. Dette burde gå fint.... Bortsett fra at bussen var i Puntarenas en time tidligere enn forventet, gikk alt etter planen. Jeg kom meg av på riktig busstopp, litt før sentrum, og satt meg ned for å vente. Det var en fin dag, og varmt(31°), så hadde ikke noe imot å vente en time mens jeg pugget litt spansk :) Timen gikk med til å lese og snakke med en hyggelig gammel sjømann som kunne litt engelsk og som faktisk hadde vært i Norge to ganger i sine yngre dager. Men så... Ingen familie å se. Ventet ennå litt før jeg prøvde å ringe nummeret jeg hadde fått til disse folka. Da jeg endelig fikk tak i de hadde klokka blitt halv to, og de hadde selvfølgelig(!!!) ventet på meg på bussterminalen i sentrum av Puntarenas! LOCO Luis!! Godt jeg hadde skrevet ned nummeret til de..

Kom meg omsider i hus hos enda en familie som kun snakker spansk :S De er dog veldig hyggelige!?! Foreløpig bor jeg sammen med min vertsmor Shirley, hennes mor, Rosita, og hunden Chester. I tillegg er det en student som bor her som jeg ikke husker navnet paa :S Trives godt, bortsett fra at huset er kokende varmt, ingen aircondition, og ute er det ca. 32° om dagen og 27° om natta. HETE!!

Har fått masse god mat her da, og masse deilig frukt! Shirley driver egen business som er å selge bokser med oppskåret frukt forskjellige langs veien. For å få til dette må hun opp kl 3 hver morgen og forberede så kundene får ferske varer. Hun er ute av huset før 7 for å få med seg morgenrushet. Det går faktisk veldig bra, og i dag hadde hun solgt 70 bokser!

Puntarenas er en liten by med gud vet hvor mange innbyggere. Er i alle fall ikke så stort i mine øyne, og det liker jeg godt :) Sentrum er koselig med mange små butikker og restauranter. Cruiceskipkaia er en pier, og langs stranda innenfor er det en promenade med masse små souvenirbutikker og restauranter på rekke og rad :) Parken jeg jobber i ligger heldigvis nært der jeg bor, bare ti min. å gå. Mer om parken kommer senere når jeg har blitt litt mer kjent. Ellers er det vel ikke så mye mer å si om byen ennå, men kommer nok mer da jeg skal være her i 6 uker... Nevnte jeg at det er VARMT?!?!

Legger ut bilder i morra :)

Skrevet av mariakr 14:03 Arkivert i Costa Rica

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Hei, gulljenta mi.
Håper alt står bra til med deg, og at du hadde en fin helg, hvorhen du nå befant deg...kanskje ved en vulkan?? Gleder meg til å høre mer etterhvert. Det ser så fint ut på bildene, og det høres ut som du har det spennende med jobben, vertsfamilien og omgivelsene, og utfordrende med spansken som sikkert ikke er helt lett å forstå. Men du er tøff og tar disse utfordringene på strak arm. Kos deg videre,carino mio. Nuss og klemmer fra mamman, Geir og Mikael.

fra Elfrida

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint