Reiseblogg fra Travellerspoint

La ultima semana en Guadalupe.

overcast 23 °C

Den siste uka i Guadalupe gikk fort, og var i grunn ikke mer innholdsrik enn det jeg har fortalt tidligere. Bortsett fra at det selvfølgelig går fremover med spansken :D Jo, forresten, på torsdag var klassen på en liten utflukt til Café Britt, en av de største kaffeprodusentene i Costa Rica, ca. en time med buss utenfor San José. Der fikk vi omvisning og så et lite skuespill om kaffehistorien. Og for en herlig duft det var der!! Absolutt verdt $20, + at butikken de hadde der var FULL av snadder :) Kjøpte DEN BESTE sjokoladen :P Og etter kaffeturen spiste vi lunsj på en karibisk restaurant som hadde FANTASTISK mat! Alt i alt en bra skoledag :D Pura Vida!

Var også en tur innom San José sentrum, som viser seg å ikke være stort å skryte av. Folksomt, varmt og kaotisk. Allikevel så er jeg glad i å utforske nye steder og synes det er litt sjarmerende med alle de små, ukjente butikkene. Prisene er, mot formodning, ikke så mye lavere enn i Norge, så ble lite shopping.

Skrevet av mariakr 13:51 Arkivert i Costa Rica

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint