Reiseblogg fra Travellerspoint

Turen over havet!

sunny -50 °C

Fly: Oslo - New York - San José.

Endelig kom dagen jeg hadde gledet meg til så lenge. Grugledet meg er kanskje et bedre ord. Var ganske spent da jeg stod på Gardermoen helt alene og visste hvor langt hjemmefra jeg skulle. Det skal innrømmes at hjertefrekvensen var litt høyere enn normalt. Alene ut i den store verden. Reisefeberen var på topp da jeg gikk ombord i flyet, men roet seg raskt når jeg satt meg ned og det satt ei annen spent jente ved siden av meg. Hun reiste sammen med 6 andre og de gledet seg veldig til et halvt års utveksling i San Diego.

Flyturen gikk fint, og vi landet på Newark(NY) en halv time før tiden. I utgangspunktet hadde jeg en time og et kvarter mellom flygningene, og tenkte jeg hadde god tid da jeg fikk en halv time ekstra. Men NEIDA! Grensekontroll, henting/levering av bagasje og sikkerhetskontroll tok laaang tid. Kom ut av sikkerhetskontrollen ti minutter før avgang(!!!) og hørte jeg navnet mitt over høyttaleranlegget! FLAUT!! Fant fort ut hvilken vei jeg skulle, men hadde ingen anelse om hvor langt det var. Etter laaaange 5 minutter var lettelsen stor da jeg fikk øye på gaten min og så at den fortsatt var åpen! Var sistemann ombord.

På flyet fikk jeg plass ved siden av Renathe, ei annen norsk frivillig som skal jobbe tre måneder på et barnehjem i San José. Etter litt skravling, soving og lesing(5 timer) var vi endelig på bakken igjen! Ble kjørt til Costa Rica Backpackers, et sjarmerende lite hostell sentralt i San José. Møtte mange hyggelige backpackere fra forskjellige land. Tiden frem til lørdag ble brukt til å spise og sove. :P

Skrevet av mariakr 15:44 Arkivert i Costa Rica

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint